"Csokis" gabonagolyó házilag

2014-05-08

sponsored links

Punkaa adta az ötletet, gyorsan ki is kellett próbálnom. 

Hozzávalók:

3/4 csésze finomliszt
1/4 csésze karobpor
1/2 csésze darált kesudió / dió
2 ek. méz / agavé szirup
4 ek. natúr szójajoghurt

Elkészítés:


Összekeverjük a száraz alapanyagokat, majd hozzáadjuk a mézet, és a szójajoghurtot és tésztát gyúrunk belõle. 2-3 órára hûtõbe tesszük, majd kis golyócskákat formálunk belõlük és elõmelegített sütõben 170 fokon 10-15 perc alatt kisütjük.

Növényi tejjel és gyümölcsökkel fogyaszthatjuk reggelente :-) 


Folytats a blogon ... magdireceptek.blogspot.com/2014/05/cs...

sponsored links

Keres?s